STIP Presentatiedag 2023 - schippersenvangucht.com

Nieuws

STIP Presentatiedag 2023

Klaar voor een energieke maandag op 20 november 2023? Dat is wanneer STIP’s bruisende presentatiedag weer losbarst! Een dag boordevol actie, van 10:00 tot 16:00, met een heerlijke lunch inbegrepen. Wij staan in de startblokken om jullie om 10:00 uur te verwelkomen met onze presentatie. En natuurlijk sluiten we de dag af met een gezellige borrel – de perfecte kans om te netwerken en dieper in gesprek te gaan met allerlei theatergezelschappen.

We maken tijd voor twee korte breaks en een lunch, dus genoeg kansen om te netwerken.

STIP is dé go-to voor kwalitatief jeugdtheater, en zoals elk jaar, schitteren we weer in de STIP Brochure. Elke oktober lanceert STIP een brochure vol met het verkoopaanbod voor het volgende seizoen. Deze gids is goud waard voor theaterprogrammeurs en tussenpersonen van schoolvoorstellingen, boordevol info zoals voorstellingssamenvattingen, unieke highlights en praktische details.

En voor wie niet genoeg kan krijgen: het aanbod is ook terug te vinden op de website van STIP. Mis het niet!

STIP Presentatiedag op maandag 20 november 2023

Als vervolg op de brochure organiseert STIP een landelijke Presentatiedag, waarbij de gezelschappen, waaronder Schippers & Van Gucht, zelf hun voorstellingen aan de programmeurs presenteren. Ze tonen exclusieve previews en excerpten of houden een persoonlijk betoog over hun motivatie. Het live aspect de Presentatiedag is van grote meerwaarde. Het is hét moment om een gevoel bij een voorstelling te krijgen en de laatste vragen beantwoord te krijgen. Het evenement is daarnaast een mooie gelegenheid voor programmeurs om onder elkaar netwerken en met makers van gezelschappen in gesprek gaan. Tijdens de dag is er veel ruimte voor ontmoeting en contact onderling.