Nieuw theaterwerk: EENIEDEREEN  - schippersenvangucht.com

Nieuws

 Nieuw theaterwerk: EENIEDEREEN 

EEN
IEDER
EEN

‘Eén blik kan al voldoende zijn’

Wij van Schippers&VanGucht zijn trots om onze nieuwste installatie, EENIEDEREEN, te presenteren tijdens Theaterfestival Boulevard van 1 tot 11 augustus! Beleef deze bijzondere ervaring op het Paradeplein, het bruisende hart van het festival, en laat je uitnodigen tot een unieke ontmoeting.

EENIEDEREEN is een intieme installatie in een ruimte van vijf bij zeven meter, waarin video, muziek, trillingen en live performance samenkomen. In sessies van twintig minuten ontmoeten twaalf bezoekers elkaar en worden zij geconfronteerd met thema’s als eendenkroos, regen, vervanging, verharden, omhelzen, vasthouden, onbekenden, smelten, ogen en spiegels.

De installatie nodigt deelnemers uit om contact te maken en de waarde van gezien worden te ervaren. Het draait om momenten van herkenning en het besef dat men elkaar werkelijk waarneemt. Wij willen met ons theaterwerk EENIEDEREEN de horizon van bezoekers verbreden en hen laten inzien hoe beperkt hun zicht soms kan zijn totdat zij oog in oog staan met anderen.

Onze theaterwerken staan bekend om hun verbindende, ontroerende en tot nadenken stemmende werk. Eerdere installaties zoals Warnet, De Volle Vuilkar en ODE hebben keer op keer verrassende ontmoetingen gecreëerd. EENIEDEREEN vormt hierop geen uitzondering en benadrukt het belang van gezien worden in een tijd waarin velen zich onzichtbaar voelen.

EENIEDEREEN is toegankelijk voor mensen met een cognitieve en/of verstandelijke beperking en voor doven en slechthorenden, aangezien er geen gesproken taal wordt gebruikt.

Praktische Informatie:

  • Tijd: Doorlopend van 1 t/m 11 augustus 2024 tijdens Theaterfestival Boulevard
  • Locatie: Paradeplein, Theaterfestival Boulevard
  • Speelduur: 20 minuten
  • Aantal bezoekers per sessie: 12
  • Entreeprijs: € 12

Toegankelijkheid:

  • Geschikt voor mensen met cognitieve en/of verstandelijke beperkingen
  • Geschikt voor doven en slechthorenden
  • Zonder (gesproken) taal

 

EENIEDEREEN gaat in première op zaterdag 3 augustus. Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan een ervaring die de betekenis van contact en verbinding centraal stelt. Laat je raken door de blik van een onbekende en ontdek het groots en vanzelfsprekende dat komt na de regen. Schippers&VanGucht verwelkomen je in EENIEDEREEN.

Deel dit bericht op:

Ander nieuws

jun 2024

Schippers en Van Gucht: Nee tegen de btw-verhoging!

Het nieuwe kabinet wil in 2026 de btw verhogen van 9% naar 21% voor cultuur, media, boeken, horeca en ... Lees meer...

apr 2024

Schippers&VanGucht neemt deel aan CLUB THEATER in Theater De Nieuwe Vorst

Bij Schippers&VanGucht zijn we trots om deel uit te maken van een baanbrekend initiatief dat de manier waarop kinderen ... Lees meer...

apr 2024

Een nieuw hoofdstuk: Schippers&VanGucht is erkend als culturele basisvoorziening

Schippers&VanGucht is verheugd om aan te kondigen dat de gemeente Breda ons heeft erkend als een van de culturele ... Lees meer...