Ontdek het talent van Bredase theatermakers tijdens de Podiumproeverij - schippersenvangucht.com

Nieuws

Ontdek het talent van Bredase theatermakers tijdens de Podiumproeverij

Ben je benieuwd naar het creatieve talent in Breda? De Podiumproeverij biedt een unieke kans om laagdrempelig kennis te maken met het werk van lokale theatermakers. Elke editie belooft een avond vol verrassingen met exclusieve previews van hun nieuwste creaties. Dit keer staan wij, Schippers&VanGucht samen met Dyane Donck Company, Juup Luijten en Theaterwerkplaats Tiuri in de schijnwerpers.

Dyane Donck Company presenteert ‘Sweet Dream’, een fascinerend onderzoek naar de complexiteit van relaties en zelfontdekking. Oorspronkelijk voor een Indonesisch gamelan-ensemble geschreven, combineert deze installatie exotische gamelanklanken met geanimeerde orchidee├źntekeningen.

Juup Luijten neemt je mee in ‘EEN DEKEN VAN LEVEN’, een intieme reflectie op de band met zijn oma, gesymboliseerd door haar lievelingsdier, de eekhoorn. Deze ontroerende creatie belooft een troostrijke ervaring.

Schippers&VanGucht en Theaterwerkplaats Tiuri bundelen hun krachten in ‘Piece Of Cake’. Een nieuwe installatie die de interactie tussen performers en camera verkent, als vooronderzoek op de installatie ODE. Centraal bij deze opnames stond de ontmoeting tussen performers en de camera.

Kijk, luister, proef en ruik mee met ons aan PIECE OF CAKE tijdens deze editie van de Podiumproeverij.

Mede mogelijk gemaakt door gemeente Breda

Theaterwerkplaats Tiuri neemt je met ‘Good old times’ mee op een energieke dansreis, ge├»nspireerd door de onbezorgdheid van de kindertijd. Een uitnodiging om het kind in jezelf te herontdekken.

Let op: ‘T.R.I.P.’ van Dyane Donck is niet toegankelijk voor bezoekers met mobiliteitsbeperkingen.

Mis deze kans niet om de schitterende wereld van de podiumkunsten in Breda te verkennen! Meer informatie via Podium Bloos.

Deel dit bericht op:

Ander nieuws

apr 2024

Schippers&VanGucht neemt deel aan CLUB THEATER in Theater De Nieuwe Vorst

Bij Schippers&VanGucht zijn we trots om deel uit te maken van een baanbrekend initiatief dat de manier waarop kinderen ... Lees meer...

apr 2024

Een nieuw hoofdstuk: Schippers&VanGucht is erkend als culturele basisvoorziening

Schippers&VanGucht is verheugd om aan te kondigen dat de gemeente Breda ons heeft erkend als een van de culturele ... Lees meer...

feb 2024

Schippers&VanGucht steunt actie voor de kinderen van Gaza

In een wereld die getekend wordt door conflict, vechten kinderen in oorlogsgebieden voor hun overleven. De situatie in Gaza ... Lees meer...