ODE in première op Theaterfestival Boulevard - schippersenvangucht.com

Nieuws

ODE in première op Theaterfestival Boulevard

Schippers&VanGucht, wij, presenteren op Theaterfestival Boulevard in ’s-Hertogenbosch theaterwerk “ODE“. De premièrereeks is elke dag te beleven van 3 t/m 13 augustus op verschillende tijden. Ook bij slecht weer kun je prima bij ons terecht want we staan in het gebouw van de Militaire Rijbaan vlakbij parkeergarage St. Jan. Kom je vanaf het station? Dan loop je langs het gebouw! We staan met ons theaterwerk dit jaar dus niet in het park maar op de hoek van Hekellaan 2 / Nachtegaalslaantje.

ODE is een lofzang op de kleine en intieme ontmoeting tussen mensen en generaties. Toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteit.

In een rondgang door de nieuwe theaterinstallatie ODE passeer je een aaneenschakeling van kamers, waarin van alles te zien is. Samen met zeventien personen en een hond, twee performers en tien andere bezoekers, ervaar je dat het IK het WIJ nodig heeft; samen niet weten waar je heen gaat past bij de wereld van 2023.

ODE is een experiment in zachtheid als tegenkracht van polarisatie. Ontmoeten en samenwerken met onbekenden is een belangrijk thema. Dat wordt als steeds moeilijker ervaren en verlangt haast durf in de wereld van vandaag. Laten we proberen de deuren te openen, zachtjes, en op een kier te zetten.

Een ODE aan de ontgrendeling van onze samenleving.

Locatie en kaartverkoop

Het theaterwerk ODE staat in de Militaire Rijbaan (Hekellaan 2/Nachtegaalslaantje, Den Bosch) en is een drieënhalve meter hoge, vijftien meter lange en drie meter brede video-installatie. Bestel op tijd HIER je kaarten. Woensdag 9 en zaterdag 12 augustus is er een performer aanwezig die gebarentaal spreekt. 

Niet in de gelegenheid om te komen? De voorstelling staat tijdens de herfstvakantie bij het Chassé Theater in Breda.