BRABANT MENU! - schippersenvangucht.com

Nieuws

Brabant menu

BRABANT MENU!

Heb je ons filmpje al gezien?

We bieden een menukaart aan met ons voorstellingenaanbod: BRABANT MENU. Al onze voorstellingen zijn voorzien van aanvullend educatief materiaal waaronder workshops. Hiermee nodigen we kinderen en leerkrachten uit om zich voor te bereiden op het voorstellingsbezoek en om er achteraf op te reflecteren. Dat kan al voor € 7,75 per leerling. Dit bedrag is inclusief educatief materiaal dat is toegesneden op de competenties en gedragsindicatoren van De Cultuur Loper!
Bij een aantal voorstellingen is dit bedrag ook inclusief een workshop op school, vooraf aan de voorstelling en een enkele keer na afloop.

Dit doen wij niet alleen maar in samenwerking met nog 4 Brabantse gezelschappen voor jeugd. BRABANT MENU bestaat uit Schippers&VanGucht, philharmonie zuidnederland, Theater Artemis, de Stilte en House of Nouws.

Wij brengen graag zo veel mogelijk kinderen in aanraking met onze voorstellingen, met dans, theater en muziek.  Ieder gezelschap heeft zijn eigen manier, kleur, taal, kracht, maar samen werken we aan een kwalitatief goed en divers podiumkunsten-aanbod voor Brabantse scholen. Dit doen we in de vorm van BRABANT MENU.

Deel dit bericht op:

Ander nieuws

jun 2024

Schippers en Van Gucht: Nee tegen de btw-verhoging!

Het nieuwe kabinet wil in 2026 de btw verhogen van 9% naar 21% voor cultuur, media, boeken, horeca en ... Lees meer...

apr 2024

Schippers&VanGucht neemt deel aan CLUB THEATER in Theater De Nieuwe Vorst

Bij Schippers&VanGucht zijn we trots om deel uit te maken van een baanbrekend initiatief dat de manier waarop kinderen ... Lees meer...

apr 2024

Een nieuw hoofdstuk: Schippers&VanGucht is erkend als culturele basisvoorziening

Schippers&VanGucht is verheugd om aan te kondigen dat de gemeente Breda ons heeft erkend als een van de culturele ... Lees meer...