Theater is Live - schippersenvangucht.com

Nieuws

Theater is Live

In Theater is Live bundelt Schippers&VanGucht samen met 22 andere Nederlandse jeugdgezelschappen de krachten. Er is namelijk zoveel moois en inspirerends te zien op de Nederlandse podia, dat willen we ons publiek niet ontzeggen. Met deze campagne proberen we theaterbezoek onder de aandacht te brengen, binnen het grote vrijetijdsaanbod dat een gezin heeft.

Heb je de affiches al zien hangen langs de kant van de weg?

Ze hangen het hele jaar door in drie verschillende versies op borden in maar liefst 70 verschillende steden. De gezelschappen achter theaterislive.nl maken heel uiteenlopende voorstellingen, maar ze hebben gemeen dat ze allemaal de verbeelding prikkelen en zowel ouders als kinderen de kans geven om door een andere bril naar de wereld om zich heen te kijken. Laat je verrassen; kies voor live! Kijk gauw op www.theaterislive.nl om te zien welke voorstelling bij jou in de buurt spelen en boek direct je kaarten!

Deelnemende jeugdtheatergezelschappen

De jeugdgezelschappen die aan Theater is live deelnemen, zijn De Toneelmakerij, Het Nationale Theater & NTjong, Maas theater en dans, Het Filiaal theatermakers, Het Houten Huis, Theatergroep Kwatta, Theater Gnaffel, Theater Sonnevanck, Het Laagland, BonteHond, Theater Artemis, Hoge Fronten, Beumer en Drost, Schippers&VanGucht, STIP theaterproducties, De Dansers, Danstheater Aya, DOX, De Stilte, Introdans, Oorkaan, Holland Opera en SALLY Dansgezelschap Maastricht.

Deel dit bericht op:

Ander nieuws

jun 2024

 Nieuw theaterwerk: EENIEDEREEN 

EEN IEDER EEN 'Eén blik kan al voldoende zijn' Wij van Schippers&VanGucht zijn trots om onze nieuwste installatie, EENIEDEREEN, ... Lees meer...

jun 2024

Schippers en Van Gucht: Nee tegen de btw-verhoging!

Het nieuwe kabinet wil in 2026 de btw verhogen van 9% naar 21% voor cultuur, media, boeken, horeca en ... Lees meer...

apr 2024

Schippers&VanGucht neemt deel aan CLUB THEATER in Theater De Nieuwe Vorst

Bij Schippers&VanGucht zijn we trots om deel uit te maken van een baanbrekend initiatief dat de manier waarop kinderen ... Lees meer...