Gezien wacht op groen - schippersenvangucht.com

Gezien wacht op groen

Wat wachten inhoudt als het wachten niet meer in afwachting van kan zijn.

Herontdek Breda tijdens de Cultuurnacht!

Op elke hoek van de straat valt er iets te ontdekken op zaterdag 25 januari 2020 tijdens Cultuurnacht Breda. Ervaar kunst en cultuur op jouw eigen manier. Plekjes, optredens en kunst die je anders nooit ziet. Verdwaal, zoek, zie en raak geïnspireerd. Wij zijn als Bredaas gezelschap natuurlijk ook weer van de partij.

‘IN AFWACHTING VAN EEN TITEL’

Tijdens de Cultuurnacht Breda 2020 op  is in Skatepark PIER15 de korte film ‘IN AFWACHTING VAN EEN TITEL’ te zien. Voor het bekijken van deze film moet een traject worden afgelegd. Nadat je bent aangesloten in de wachtrij doorloop je via een vragenlijst een procedure. Niemand weet precies hoelang het duurt, niemand weet naast wie je een plaatsje krijgt, niemand weet zeker of je het haalt tot de vertoning.

Sluit tussen 19.00 en 22.00 uur aan in de wachtrij. Na een korte introductie kun je kiezen voor een plekje in onze wachtruimte.

groen0004
groen0003
groen0002

De Zomerweek

De korte film is het eindresultaat van het project ‘De Zomerweek’ i.s.m. Stichting de Vrolijkheid Gilze-Rijen afgelopen zomer. De installatie zal uitgevoerd worden met de jonge bewoners van AZC Gilze-Rijen, die deelnamen aan dit project.