De Vervelende Bus - schippersenvangucht.com

De Vervelende Bus

Ga mee met de Vervelende Bus, een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen.

Een muzikaal en filmisch zoekboek voor iedereen vanaf 4 jaar

Ga mee met de Vervelende Bus, een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen. Waarom duurt de ene minuut langer dan de andere? Wat zou jij doen als je de tijd even kon rekken? Staat de tijd dan stil? Of net niet… De Vervelende Bus is een ware belevenis voor de toeschouwer. Niet in de laatste plaats omdat de fantasierijke voorstelling zich letterlijk in een bus afspeelt!

Laat je verrassen!

De Vervelende Bus is een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden. Want vervelen is helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen! Laat je verrassen door deze locatievoorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen.

Martin-met-Bus
Scenefoto-1-De-Vervelende-Bus_foto-Moon-Saris

In 2018 en 2019 reist de Vervelende Bus door Nederland en België en stopt bij scholen, theaters en festivals.

Pas op: DE VERVELENDE BUS is niet geschikt voor opgewonden standjes zonder geduld!

Recensies

“De Vervelende bus is een voorstelling waarin zó weinig gebeurt, dat je uiteindelijk ogen en oren te kort komt.” **** (De Theaterkrant)

concept Schippers&VanGucht creatief team Jellie Schippers, Myriam Van Gucht, Arjen Klerkx, Joeri Cnapelinckx productie Joanne Mensert chauffeur Maarten van der Pool, Leon van Egmond publieksbegeleiding Juup Luijten verkoop Stip Theaterproducties (NL), Collage (BE) zakelijke leiding Dorine Cremers met dank aan iedereen bij HET PALEIS, Roger Pottier foto Wannes Cré