Buiten Dienst - schippersenvangucht.com

Buiten Dienst

Je weet niet wat je ziet in de lift van Schippers&VanGucht … Tragisch, komisch en ontroerend.

Buiten Dienst, een interactieve video-installatie voor jong en oud

Stap binnen in de lift en reis een kwartiertje mee door een denkbeeldig gebouw. Schiet omhoog en omlaag en maak kennis met de tehuisbewoners. Zitten ze opgesloten in de lift of in een uitzichtloos leven? In de lift ga je niet zomaar omhoog en omlaag, maar soms ook horizontaal en scheef. Geen wonder, want het leven loopt ook niet altijd volgens een vooropgezet schema. Vang een glimp op van wat komen gaat. Zolang het je lukt om zelf te beslissen. Zolang je durft en kunt… Een kleine waarschuwing: stap niet in de lift als je bang bent voor oude mensen (van die echte oude, die op je kwijlen en snoep geven met mieren erin). Voor de rest is het 100% veilig, beloofd!

foto1buitendienst
buitendienst
buitendienst2

Theaterfestival Boulevard

De video-installatie Buiten Dienst is op 3 augustus 2017 in première gegaan op het Theaterfestival Boulevard te ‘s Hertogenbosch.

Pas op: BUITEN DIENST is niet geschikt voor mensen met claustro- en gerascofobie!

Recensies

“Je weet niet wat je ziet in de lift van Schippers&VanGucht … Tragisch, komisch en ontroerend.” (Brabants Dagblad)

lees HIER de volledige recensie van het Brabants Dagblad.

concept Schippers&VanGucht, creatief team Jellie Schippers, Myriam Van Gucht, Arjen Klerkx, Joeri Cnapelinckx, spel Toon Kuijpers, uitvoering decor Simon Haen, show control Daan Hazendonk, productie Joanne Mensert, techniek Erik-Jan Dodd, Frank van Schie, Simon van Beek zakelijke leiding Dorine Cremers, verkoop Schippers&VanGucht met dank aan Theater De Nwe Vorst, Arjuna Borsetti, Mieke Van Buggenhout, Desiree Meulendijks & Lola. campagnebeeld © Wannes Cré