MENU

Warnet

Verdwaal in een mensenleven en stap in de wilde wondere videowereld van Warnet​

Vertraag tot je bijna stilstaat en wacht tot het stevig gaat waaien. Laat je meevoeren door de wind en ga, samen met 59 andere lotgenoten, op reis naar het binnenste van de kubus. Daar viert Warnet de wirwar van het leven. 

Warnet is een wilde beelden verzameling over wie je wordt op weg naar je 100ste verjaardag. Binnenin een kubus van 8 bij 8 meter speelt een acteur in 61 minuten meer dan 40 rollen, slokt een videowereld van 360 graden je op, klinkt er muziek en een live hoorspel.

De video-installatie is een beleving voor adolescenten, volwassenen, ouderen, zelfs voor bejaarden met een wandelstok! Iedereen mag kinderen vanaf zeven jaar meenemen.

Warnet is een productie van Schippers&VanGucht, in coproductie met Het Zuidelijk Toneel en gaat in 2018 in première tijdens Theaterfestival Boulevard.

Concept: Schippers&VanGucht regie: Jellie Schippers decor/kostuum/vorm: Myriam Van Gucht Video/beeld: Arjen Klerkx muziek en geluid: Joeri Cnapelinckx spel: Toon Kuijpers technische productie: Ate Jan van Kampen productieleiding: Joanne Mensert pr/marketing: Annemarie Hoogeveen zakelijke leiding: Dorine Cremers
 

agenda

all rights reserved 2018

schippers&vangucht