MENU

Warnet

Verdwaal in een mensenleven en stap in de wilde wondere videowereld van Warnet​

Vertraag tot je bijna stilstaat en wacht tot het stevig gaat waaien. Laat je meevoeren door de wind en ga, samen met 59 andere lotgenoten, op reis naar het binnenste van de kubus. Daar viert Warnet de wirwar van het leven. 

Warnet is een wilde beelden verzameling over wie je wordt op weg naar je 100ste verjaardag. Binnenin een kubus van 8 bij 8 meter speelt een acteur in 61 minuten meer dan 40 rollen, slokt een videowereld van 360 graden je op, klinkt er muziek en een live hoorspel.

De video-installatie is een beleving voor adolescenten, volwassenen, ouderen, zelfs voor bejaarden met een wandelstok! Iedereen mag kinderen vanaf zeven jaar meenemen.

Warnet is een productie van Schippers&VanGucht, in coproductie met Het Zuidelijk Toneel en gaat in 2018 in première tijdens Theaterfestival Boulevard.

Check HIER de trailer. 

“Fantasierijke beeldenstorm”
“Jellie Schippers en Myriam van Gucht zijn kunstenaars die performance-achtige voorstellingen maken en eerder imponeerden met Molman en De vervelende bus. Hun werk kenmerkt zich onder meer door originele fantasieën waarin alles mogelijk lijkt. Dat is aantrekkelijk en Warnet is dat ook door de ongebreidelde creativiteit die je vrolijk stemt zonder dat je weet je waarom.”​
(**** Scènes)

"Warnet is speels en prettig verwarrend" (Brabants Dagblad)

"Een kolkende droom van onnavolgbare associaties" (*** Theaterkrant)

Concept Schippers&VanGucht regie Jellie Schippers decor/kostuum/beeld Myriam Van Gucht spel live en video Toon Kuijpers video Arjen Klerkx  muziek en geluid Joeri Cnapelinckx showcontrol Daan Hazendonk decorbouw Remy van de Pas techniek AteJan Van Campen, Simon Van Beek stagiair video Durante van Kuijk stagiair techniek Mathijs Geraerts productieleiding Joanne Mensert PR/marketing Annemarie Hoogeveen zakelijke leiding Dorine Cremers met dank aan Valentine Kempynck 

download
agenda

all rights reserved 2019

schippers&vangucht

X
02 tot 05
mrt
2019

Warnet

16:00

Speeltijden worden op een later moment bekend gemaakt. 

BE
22
sep
2018

Warnet

19:30
Breda Chassé
NL
22
sep
2018

Warnet

15:00
Breda Chassé
NL
21
sep
2018

Warnet

19:30
Breda Chassé
NL
08
aug
2018
01
jul
2018
01
jul
2018
30
jun
2018