MENU
22
aug

Vacature: coördinator/intermediair BRABANT MENU

Brabant Menu – Coördinator BRABANT MENU
Vacature | Organisatie: BRABANT MENU | Functie: Coördinator/intermediair | Plaats: Noord-Brabant | Omvang: 16 uur | Sluitingsdatum: 02-09-2018

Gezocht:
ambitieuze coördinator/intermediair​

Ben jij een verbinder pur sang? Overtuigd van het belang van professioneel kunstaanbod voor kinderen? Beschik je over sterk zakelijk inzicht en help jij ons de volgende stap naar een duurzame organisatie te zetten? Solliciteer dan op deze vacature!

Over Brabant Menu
Het Brabant Menu is een kunstmenu voor basisscholen met voorstellingsaanbod van Schippers&VanGucht, Theater Artemis, philharmonie zuidnederland en de Stilte. Met het Brabant Menu willen we langdurige relaties met scholen en marktplaatsen voor cultuur- educatie waarborgen. De opzet is eenvoudig: gezelschappen en scholen spreken samen de intentie uit gedurende twee schooljaren intensief samen te werken. Er worden per schooljaar minimaal twee voorstellingen van de Brabantse gezelschappen gepresenteerd voor twee duo-leerjaren. Het aanbod is gevarieerd: theater, dans of muziek, of een com- binatie, op school, op locatie of in het theater.

Lees HIER meer over Brabant Menu.
Download HIER het ondernemingsplan van Brabant Menu. 

Over de functie
De afgelopen twee jaar hebben Schippers&VanGucht, Theater Artemis, philharmonie zuidnederland en de Stilte een eerste aanzet gedaan om bezoek aan podiumkunsten voor schoolkinderen in Noord-Brabant te stimuleren onder de noemer Brabant Menu. We overbruggen hiermee het gat tussen het professioneel cultuuraanbod door provinciale aanbieders enerzijds en de vraag van scholen naar kwalitatieve voorstellingen anderzijds. Op dit moment bereikt Het Brabant Menu 15.000 leerlingen in de provincie; de komende jaren willen we 25.000 leerlingen bereiken.

De coördinator wordt aangestuurd door de partners van het Brabant Menu en is werkzaam bij een van de gezelschappen. De coördinator is ambassadeur en eerste aanspreekpunt van het gezamenlijk initiatief en het gedeelde belang van Brabant Menu. Een verbinder tussen kunst, school én tussen de gezelschappen. De coördinator verzekert één-op-één relaties met scholen en theaters.

De coördinator bepaalt gezamenlijk met de gezelschappen de strategie voor de komende jaren, geeft invulling aan de uitvoering hiervan en legt hierover verantwoording af aan de partners. Je gaat actief aan de slag met de strategie om onze impact zichtbaar te maken zodat alle scholen en partners uit Noord-Brabant niet meer om ons heen kunnen en zich aansluiten bij het Brabant Menu.

De coördinator krijgt de opdracht om: 
- Het huidige netwerk met 6 werkgroepen voor cultuureducatie ( met 100 scholen) te onderhouden en uit te breiden door bezoeken aan scholen vanuit een informerende en evaluerende rol;
- De vraag van het onderwijs te verbinden aan het aanbod van de gezelschappen;
- Administratie te voeren;
- Roosters voor scholen op te stellen;
- Een bijdrage te leveren aan de zichtbaarheid van het Brabant Menu door
- Verantwoordelijkheid te dragen bij de totstandkoming van werkconferenties en studie- middagen;
- Een bijdrage te leveren aan onderzoek naar nieuwe formules zoals een festival;
- Zichtbaar, herkenbaar en vindbaar middelpunt te zijn van de bemiddeling en communicatie van het Brabant Menu;
- Vanaf 2020-2021 minimaal 25.000 leerlingen te binden aan het Brabant Menu; 

Wat vragen we? 
Ervaring met acquisitie;
- Een verbinder
- Strategische denker en in staat om daar zelfstandig uitvoering aan te geven;
- Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
- Communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;
- Flexibel beschikbaar;
- Representatief.

Wat bieden we?
Goed werkgeverschap door CAO-theater en dans te honoreren;
- Ambitieuze organisatie;
- Een werkplek binnen een van de deelnemende gezelschappen;
- Een contract voor twee jaar in dienst van De Stilte, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Sollicitaties en procedure
Interesse in de functie? Stuur uiterlijk 02-09-2018 jouw motivatiebrief en CV naar info@brabantmenu.nl. Vragen naar aanleiding van deze vacature kunnen gestuurd worden naar hetzelfde e-mailadres. De eerste gesprekken vinden plaats op 13 september overdag in Breda.

Website: https://brabantmenu.nl/

 

all rights reserved 2019

schippers&vangucht