MENU
27
mrt

Maak onderdeel uit van de video-installatie Warnet!

Kies voor de eeuwigheid en stap in de wilde wondere video wereld van Warnet! Heb je zin om onderdeel uit te maken van een video-installatie, en bij filmopnames in een echte greenkey studio te zijn? Op maandagavond 9 april krijg je die unieke kans! 

We zijn op dit moment ontzettend druk met de opnames voor onze nieuwste video-installatie Warnet (lees HIER meer over de voorstelling). Warnet is een project van Schippers&VanGucht en het Zuidelijk Toneel. Voor een onderdeel van de voorstelling willen we graag een levend portret filmen van jou en 29 andere mensen. Na de opnames worden deze beelden in de computer bewerkt tot een wervelstorm aan rondvliegende mensen. Benieuwd naar het eindresultaat? Warnet zal te zien zijn op LABREDA Festival van 30 juni t/m 2 juli en op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch van 4 t/m 9 augustus. Op 2019 gaat de voorstelling op tournee. Kom langs en zie jezelf terug in een grote scène waarin je ronddraait in een grote geanimeerde wervelstorm rondom het gehele publiek!

Wat staat er op het programma:
18:15 uur: Ontvangst 
18:30-18:45 uur: Uitleg van het concept van de video-installatie Warnet
18:45- 20:45 uur: Op naar de greenkey studio waar je het artistieke en technische team ontmoet. Met alle deelnemers gaan we deze avond een grote 'bewegende foto' opnemen. 
uiterlijk 21.00 uur: Einde

Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan in voor deze avond door te mailen naar productie@schippersenvangucht.com. Vermeld je leeftijd en je telefoonnummer! 

Waar: Het Zuidelijk Toneel, Ringbaan Oost 8, 5013 CA Tilburg
Wanneer: ma 9 april van 18:30 u tot 21:00
Voor wie: We zoeken een zeer diverse groep mensen tussen de 7 en 107 jaar 
Voorbereiding: Geen. Je hoeft geen acteerervaring te hebben of speciale kleding aan te trekken en het is niet intensief.
Kosten: Geen 

Schippers&vanGucht zorgt voor een hapje en een drankje!

 

all rights reserved 2018

schippers&vangucht