MENU
25
apr

Janne Desmet wint Zilveren Krekel!

De VSCD-Jeugdtheaterjury heeft de eerste Zilveren Krekels bekendgemaakt en wij hebben reuze spannend nieuws! In de categorie ‘Meest indrukwekkende podiumprestatie in het jeugdtheater’ ontvangt actrice Janne Desmet een Zilveren Krekel 2018 voor haar performance in onze voorstelling ‘Wat er gebeurde terwijl de mussen de polka dansten (8+)’!!(coproductie Schippers&VanGucht/HETPALEIS)

De jury over Janne: “In Wat er gebeurde terwijl de mussen de polka dansten levert Janne Desmet (met regie van Jellie Schippers en in het geweldig troosteloze decor van Myriam van Gucht) een ongekende prestatie die de jeugdtheaterjury van de sokken blies. Krachtig acteerwerk van het hoogste niveau onder een huilende boom op een speelvlak dat steeds natter wordt.”

Op zondag 16 september ontvangen de genomineerden tijdens de Jeugdtheatermiddag van het Nederlands Theater Festival in De Krakeling hun Zilveren Krekel. Het festival wordt afgesloten met het Gala van het Nederlands Theater waar de Gouden Krekel 2018 voor de meest indrukwekkende productie en de meest indrukwekkende podiumprestatie wordt uitgereikt. Janne heeft dus een Zilveren Krekel in de pocket, maar kan er nog een Gouden Krekel van maken!

Wij zijn onwijs trots op Janne Desmet! Gefeliciteerd!

Lees HIER het volledige persbericht van de VSCD. 

all rights reserved 2018

schippers&vangucht