MENU
08
nov

BRABANT MENU

Het nieuwe samenwerkingsverband van Schippers&VanGucht, Artemis, De Stilte en Philharmonie Zuidnederland, BRABANT MENU, gaat dit schooljaar van start. Op 22 november organiseert het BRABANT MENU een informatieve en inspirerende studiemiddag over het kijken naar podiumkunsten.

Wat is BRABANT MENU?
De Brabantse gezelschappen die voorstellingen en projecten organiseren voor de jeugd hebben de handen ineen geslagen en presenteren voor werkgroepen en marktplaatsen voor cultuureducatie in de provincie Noord-Brabant het BRABANT MENU.  Een kunstmenu dat voorstellingsbezoek voor kinderen in het primair onderwijs in Noord-Brabant garandeert. In het schooljaar 2017/2018 bereikt het BRABANT MENU al ruim 10.000 kinderen in Noord-Brabant! Samen willen wij graag zoveel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met Brabantse podiumkunsten. Het BRABANT MENU speelt in op de verzelfstandiging van KunstSelect van Kunstbalie. De opzet is eenvoudig: gezelschappen, scholen en werkgroepen gaan twee jaar de samenwerking aan. Er worden per schooljaar minimaal twee voorstellingen van de Brabantse gezelschappen gepresenteerd voor twee duo-leerjaren. Het aanbod is gevarieerd: theater, dans, muziek of een combinatie, op school, locatie of in het theater. 

Maak kennis met het BRABANT MENU
Speciaal voor Brabantse cultuurcoördinators, intermediairs, marktplaatshouders en leerkrachten organiseert BRABANT MENU een inspirerende studiemiddag. We starten een gesprek over het belang van kijken naar (podium)kunsten met kinderen. Doet u mee?

Datum: 22 november
Locatie: Theater Artemis, 's-Hertogenbosch
Deelname is gratis

Programma:
13:00 u - Inloop
13:30 u - Voorstelling: Schippers&Van Gucht - Held op Sokken
14:15 u - Workshop Jetse Batelaan (Theater Artemis)
15:00 u - Pleidooi Jack Timmermans (De Stilte)
15:30 u - Presentatie BRABANT MENU 2018-2019
16:15 u - Einde en borrel

Aanmelden? Stuur een mail naar erica@artemis.nl.

BRABANTMENU

all rights reserved 2018

schippers&vangucht